Αρχική Σελίδα Δελτία Τύπου

Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Τα τελευταία χρόνια συστηματικά απορυθμίζεται η αγορά εργασίας .

Δικαιώματα κόβονται ή ψαλιδίζονται η απασχόληση γίνεται πιο «ελαστική», ο εργοδότης έχει μεγαλύτερη ευχέρεια απολύσεων ή περιορισμού του χρόνου εργασίας κλπ.

 

Αλεξανδρούπολη 21/8/2014

Α/Π. 267

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατ/κο Κέντρο Ν. Έβρου χαιρετίζει την δικαίωση του αγώνα του Σωματείου εργαζομένων στο ΚΑΖΙΝΟ ΘΡΑΚΗΣ για επαναπρόσληψη των 7 εργαζομένων στο ΚΑΖΙΝΟ ΘΡΑΚΗΣ στην Αλεξανδρούπολη , οι οποίοι δούλευαν στο Ξενοδοχείο Ξάνθης.

 

Αλεξανδρούπολη 24/7/2014

Α/Π. 256

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ

To Eργατικό Κέντρο Ν. Έβρου εκφράζει την έντονη οργή του για το συνεχιζόμενο έγκλημα στη Λωρίδα της Γάζας με εκατοντάδες νεκρούς και τον τραυματισμό χιλιάδων αμάχων Παλαιστινίων.

Αλεξανδρούπολη 16/72014

Α/Π. 246

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗΣ ΣΤΗΝ

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κου Κέντρου Ν. Έβρου δηλώνει την συμπαράστασή του στις δίκαιες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Εργοστάσιο Ζάχαρης στην Ορεστιάδα και καταδικάζει την αγροτική πολιτική της Ε.Ε, που εφαρμόζεται πιστά από τις κυβερνήσεις ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή της αγροτικής οικονομίας του τόπου µας και την εξαθλίωση των φτωχομεσαίων αγροτών.

 

Αλεξανδρούπολη 2/7/2014

Α/Π 226

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΡΟΣ

Συνάδελφοι,

Για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση των μέτρων για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων, υπενθυμίζουμε το πλαίσιο οδηγιών για

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 7 από 15